Leah Breäd

Mensjes in een doosje
Plaats reactie
Leah Breäd
Admid Leerjaar 1
Berichten: 3735
Lid geworden op: 31-05-2009 21:38

Leah Breäd

Bericht door Leah Breäd » 02-12-2014 00:23

Naam: Leah Breäd
Leeftijd en verjaardag: 18 jaar, 1 april
Geslacht: Femalestuff
Lengte: 1,67
Gewicht: 62 <- klinkt meer redelijk lijkt me O.o
Huisdieren: Ze heeft vanaf thuis een oranje drakenei meegenomen. Deze houd ze echter wel verborgen voor de leraren aangezien ze het idee heeft dat die het niet goed zouden gaan keuren.
Karakter: Leah is erg aardig en vriendelijk naar iedereen toe. Ze is iemand die eigenlijk altijd graag wil helpen. Ook is ze erg nieuwsgierig, en haar nieuwsgierigheid heeft haar meerdere keren heel zwaar in de problemen weten te brengen. Ze weet ook wel haar mond open te trekken.
Familie: Leah is opgegroeid bij haar moeder Sarah in een klein huisje in een dal. Haar vader Olaf heeft hen verlaten toen ze acht jaar oud was en ze heeft hem nooit meer gezien. Ook is Leah opgevoed door hun huisdraak (draak van haar moeder) Germaine. Een rode draak.
Verleden:
Leah is opgegroeid bij Sarah en Germaine. Ze heeft als kind toen haar vader er nog was veel dingen van hem al geleerd omdat ze nieuwsgierig was en erg leergierig. Ze heeft hiermee dus geleerd om wapens te maken. Ook heeft ze van haar moeder altijd met draken om leren gaan.
Toen ze naar school ging heeft Germaine haar haar eerste drakenei toevertrouwd, zodat Leah daar de meester over zou worden.
Wapens:
Pijl en boog die haar vader voor haar gemaakt heeft en een zwaard.
Prentje:
Afbeelding

Plaats reactie